Başkan Albayrak'tan Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a Ziyaret
24/05/2019 15:14:57
Başkan Albayrak'tan Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret ederek yeni döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, Başkan Kadir Albayrak'ın eşi Gülseren Albayrak da yer aldı.

Başkan Kadir Albayrak, ziyarette Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı yerel seçimlerde yeniden Edirne Belediye Başkanı olarak seçilmesinden dolayı tebrik etti ve başarılı bir hizmet dönemi diledi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Albayrak'a teşekkür etti.