TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerine Katıldı
15/07/2019 21:11:03
Başkan Albayrak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamındaki etkinlikler Süleymanpaşa Mezarlığı içerisinde yer alan Şehit Mezarlığı'ndaki şehit kabirlerinin ziyaretleri ile başladı.  Ziyarette Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Garnizon Komutanı Tank. Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, il protokolü, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Şehit Kabirlerine yapılan ziyarette, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua sonrasında protokol üyeleri tarafından şehit kabirlerine karanfil bırakıldı.

15 TEMMUZ TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ GERÇEKLEŞTİ

Başkan Kadir Albayrak daha sonra, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 15 Temmuz temalı fotoğraf sergisinin açılış törenine katıldı. Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleşen açılışa Başkan Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Garnizon Komutanı Tank. Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de yer aldı.

"ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM"

Başkan Albayrak, kurdele kesimi sonrasında sergide fotoğrafların her birini inceleyerek, fotoğraflar hakkında bilgi aldı. Burada şeref defterini de imzalayan Başkan Albayrak yaptığı açıklamada, "15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü münasebetiyle şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize uzun ömürler diliyorum." dedi.

Tekirdağ'da  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, fotoğraf sergisi açılışının ardından Namık Kemal Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 15 Temmuz konulu konferans ve Namık Kemal Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anıtının açılış töreni ile devam etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.