TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Muratlı Yüzme Havuzu Hizmete Açılıyor
18/07/2019 11:33:25
Muratlı Yüzme Havuzu Hizmete Açılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Muratlı Yüzme Havuzu 19 Temmuz Cuma günü saat 15.30'da faaliyete geçiriliyor.

Kurulduğu günden bu güne sporun ve sporcuların yanında olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Muratlı ilçesinde kazandırdığı Muratlı Yüzme Havuzu, 19 Temmuz Cuma günü kapılarını açacak. 2017 yılında yapımına başlanan ve 15 ay gibi kısa bir sürede 6 milyon 167 bin TL maliyete inşa edilen tesisin içinde kafetarya ve teras, bay bayan soyunma odaları, duş ve tuvaletler bulunuyor.

ÇOCUKLARA YÜZME EĞİTİMİ VERİLECEK

Vatandaşlar, sosyal belediyecilik anlayışının en önemli örneklerinden biri olan Muratlı Yüzme Havuzu'nda sosyalleşme imkânı bulabilecekleri gibi, düzenlenecek yarışmalara da katılabilecekler. Ayrıca, tesisin içerisinde bulunan çocuk havuzunda çocuklara yüzme eğitimi verilecek.

"SPOR VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilk beş yıllık hizmet döneminde Muratlı'da birçok proje gerçekleştirdiklerini belirterek, "19 Temmuz tarihinde faaliyete geçecek olan Muratlı Yüzme Havuzu'muz lçemizde gerçekleştirdiğimiz en önemli yatırımların başında gelmektedir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, dün olduğu gibi bugün de sporun ve sporcunun yanında olacağız. Amacımız, farklı branşlarda başarılı olan sporcularımız ile Tekirdağ'ın adını spor alanında duyurmaktadır." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.