TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi Personeli Bayramlaştı
09/08/2019 17:13:34
Büyükşehir Belediyesi Personeli Bayramlaştı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeli yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen ve geleneksel hale gelen Bayramlaşma Etkinliğinde buluştu.

Süleymanpaşa ilçesindeki Karaevli Düğün Salonunda gerçekleşen etkinliğine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre ve Emin Pehlivan, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları ile personeller katıldı.

"YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMINIZI KUTLUYORUM"

Etkinlikte konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ikinci hizmet dönemimize başlamış bulunuyoruz. Geçmiş dönemde olduğu gibi 2019-2024 hizmet dönemimizde de önemli projeleri hayata geçireceğiz. Tekirdağ, Türkiye'deki büyükşehirler içerisinde en önde gelen büyükşehirler arasındaki yerini alacaktır. Bunu, büyükşehir belediyesi personelime güvenerek söylüyorum. Bayramlar çok önemli. Bayramlarda mutlaka anne ve babanızın hayır duasını alın. Sizlerin ve aileleriniz yaklaşan Kurban Bayramını kutluyorum. Tatil dönüşü aynı tempo hatta daha fazlası ile Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz," dedi.

Başkan Kadir Albayrak, gerçekleştirdiği konuşmanın ardından TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, genel sekreter yardımcıları, başkan danışmanı, daire başkanları ve personelle tek tek tokalaşarak bayramlaştı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.