Başkan Kadir Albayrak'tan Ulaş Yurdakul'a Ziyaret
18/09/2019 16:33:03
Başkan Kadir Albayrak'tan  Ulaş Yurdakul'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ziyaret etti.

Başkan Kadir Albayrak, Ulaş Yurdakul'a gerçekleştirdiği ziyarette Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede devam eden yatırım ve projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Albayrak daha sonra vatandaşlara bir araya gelerek kendilerine yatırımlar hakkında bilgi verdi. Vatandaşların öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Kadir Albayrak, özellikle tarım ve hayvancılık alanında Malkara'ya yatırımların süreceğini belirtti.

Başkan Albayrak daha sonra Malkara Belediyesi tarafından çalışmaları devam eden Malkara Kapalı Pazar yeri hakkındaki sunuma katılarak, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. İnşaatın son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Albayrak, kapalı Pazar yerinin şimdiden tüm vatandaşlara hayırlı olmasını dilediğini belirtti.