Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği'nden Ziyaret
18/10/2019 13:30:09
Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği'nden Ziyaret

Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Sadık ve mahalle muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kadir Albayrak, muhtarların yerel yönetimlerde çok önemli bir yerde olduğunu belirtti ve "Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde muhtarlarımızın da görüşlerini aldık. Ben bu vesile ile kendilerinin 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyor ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek Başkanı Mahir Sadık da Başkan Kadir Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.