TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Cumhuriyet Kupası Heyecanı Basketbol Turnuvası İle Devam Etti
28/10/2019 21:04:50
Cumhuriyet Kupası Heyecanı Basketbol Turnuvası İle Devam Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve bağımlılıkla Mücadele kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kupası, Basketbol Turnuvasının ilk karşılaşması ile devam etti.

"Spor Yapmak Sizi Özgürleştirir" sloganı ile düzenlenen ve 25 Ekim'de Kadın Futbol Turnuvasının ilk karşılaşması ile başlayan Cumhuriyet Kupasında Elit 59 Spor Kulübü ve Süleymanpaşa Belediyesi Spor Kulübü ile Tekyildiz 59 Spor Kulübü ve Basketbol İhtisas Spor Kulüpleri arasında yapıldı. Karşılaşmalar,  Süleymanpaşa Belediyesi Spor Kulübü'nün 89-54 ve Basketbol İhtisas Spor Kulübü'nün 77-54 üstünlüğü ile son buldu. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmalarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu damga vurdu.

29 Ekim Cumhuriyet Kupasına Trakya Bölgesi'nden 15-18 yaş grupları basketbol takımı ve 15-18 yaş grupları futbol takımları katılıyor. 25 Ekim'de Kadın Futbol Takımları Turnuvası ile başlayan ve 28 Ekim'de Basketbol Turnuvası ile devam eden Cumhuriyet Kupası, 29 Ekim'de Süleymanpaşa İlçesindeki İsmet İnönü Spor Salonunda yapılacak kupa töreni ile son bulacak.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.