TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesinden Engelsiz Kent İçin Bir Adım Daha
12/11/2019 14:55:48
Büyükşehir Belediyesinden Engelsiz Kent İçin Bir Adım Daha

Kurulduğu günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde önemli çalışmalara imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, sabit engelli WC kabin ve akülü tekerlekli sandalye şarj istasyonlarının montaj işlemleri gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı ilçesi Belediye Meydanı ve Kazak Gölü Mesire Alanı, Saray ilçesi Bülent Ecevit Parkı ve Şarköy ilçesi Prestij Caddesinde sabit engelli WC kabini ve akülü tekerlekli şarj istasyonunun montaj işlemleri tamamlayarak engelli ve yaşlı vatandaşların kullanımına sundu.

"ENGELLİ BİREYLERİMİZİN KARŞILAŞTIKLARI SORUNLARI ORTADAN KALDIRACAĞIZ"

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin her zaman vatandaş odaklı bir belediye olduğunu belirterek, "Kapaklı, Saray ve Şarköy ilçelerinde hizmete sunduğumuz engelli WC kabinleri ve şarj istasyonlarımızı diğer ilçelerimize de kazandıracağız. `Engelsiz Kent Marka Şehir Tekirdağ' sloganı ile engelli bireylerimizin günlük yaşamda karşılaştıkları her türlü engeli ortadan kaldırmak için yaptığımız çalışmalar devam edecek" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.