TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak'tan İlçelere Yeni Yıl Kutlama Ziyareti
31/12/2019 16:29:55
Başkan Albayrak'tan İlçelere Yeni Yıl Kutlama Ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2019'un son gününde 11 ilçe belediye başkanını ziyaret ederek kendilerine mutlu yıllar temennisinde bulundu.

Başkan Kadir Albayrak Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Hayrabolu Belediye Başkan Vekili Zekeriya Uzun, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'i ziyaret ederek kendilerinin ve belediye çalışanlarının yeni yıllarını kutladı.

"2020 YILINDA DA TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak önemli bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Tüm İlçe belediye başkanlarımızı ziyaret ederek onların şahsında ilçelerimizde ikamet eden vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutladık. Bildiğiniz gibi 2019'da Büyükşehir Belediyesi'nin ikinci hizmet dönemine adım attık. 2020 yılı diğer yıllarda olduğu gibi yine hizmet yılı olacaktır. Tekirdağ'ı daha da ileriye taşıyacak yatırım ve projelerimizi tek tek hayata geçirmeye, şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Belirli bir plan ve program dâhilinde her ilçemizin özellik ve ihtiyaçlarına göre çalışmalarımızı yapacağız. Ben 2020 yılının başta Tekirdağ halkı olmak üzere Türkiye ve dünyaya barış, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılı kutlu olsun" dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.