Başkan Albayrak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesini Ziyaret Etti
14/01/2020 13:21:43
Başkan Albayrak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesini Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu'da gerçekleştirdiği temaslar çerçevesinde, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Başkanı Recep Kayacı ve gaziler ile görüşerek fikir alışverişinde bulunan Başkan Albayrak, "Gazilerimiz bizim için çok değerli. Onların hakkını odeyemeyiz. Biz de elimizden geldiğince onların yanında olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamd Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesini ziyaret ederek gazilerimizle sohbet ettik. Görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverlikleri için kandilerine teşekkür ediyorum" dedi. Dernek Başkanı Recep Kayacı, kendilerine olan desteğinden, ilgi ve alakasından dolayı da Başkan Albayrak'a teşekkür etti.