TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN VEKİLİ KARAEVLİ KOÇAR VE ERDOĞAN AİLELERİNE TAZİYEDE BULUNDU
07/02/2020 15:54:04
BAŞKAN VEKİLİ KARAEVLİ KOÇAR VE ERDOĞAN AİLELERİNE TAZİYEDE BULUNDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanında meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden  Malkaralı genç Diş Hekimi Zehra Bilgi Koçar'ın cenaze törenine katılarak ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

 

Koçar'ın cenazesi Malkara Gazi Ömer Bey Camiinde kılınan Cuma namazından sonra Malkara mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ın yanısıra Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer, Enez Kaplan, çok sayıda aile dostu ve yakınları katıldı.

 

Öte yandan Başkanvekili  Münür Karaevli kısa bir süre rahatsızlanarak vefat eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personelleri Emel Şahin'in babası ve Hüseyin Şahin'in kayınpederi İsmet Erdoğan'ın da Yeni Sanayi Camiinde düzenlenen cenaze törenine katılarak ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Erdoğan ailesini yakınları, dostları ve arkadaşları da yalnız bırakmadı. İsmet Erdoğan'ın cenazesi Cuma namazından sonra Süleymanpaşa yeni mezarlıkta defnedildi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.