Başkan Kadir Albayrak'ın Miraç Kandili Mesajı
21/03/2020 10:00:20
Başkan Kadir Albayrak'ın Miraç Kandili Mesajı

Peygamberimiz Hz. Muhammed'in, Allah'ın rahmetine kavuştuğu mübarek gece olan Miraç Kandiline ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Allah'ın merhametine sığındığımız, ibadet ettiğimiz ve manevi huzura erdiğimiz kandiller, birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızı zenginleştirmektedir.

Sevgi, barış ve kardeşlik dini İslamiyet'in en faziletli gecelerinden biri olan Miraç Kandili, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in yüksek ahlakını örnek almamıza ve tüm insanlığa yol gösteren mesajlarını daha iyi kavramamıza vesile olmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın ve İslam âleminin Miraç Kandilini en içten duygularımla kutluyor, bu mübarek gecenin sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı