Tekirdağ'ın Kıyı ve Plajları Temizlenmeye Devam Ediyor
27/03/2020 15:14:20
Tekirdağ'ın Kıyı ve Plajları Temizlenmeye Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, büyük önem verdiği kıyı ve plajların temizliği için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen kıyı temizliği çalışmaları kapsamında Şarköy ilçesinde kıyı temizliği gerçekleştirildi. Balıkçı Barınağı önünden başlayarak 25 metrelik bir şeritte gerçekleştirilen temizlikte 50 ton yosun çıkarıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yeni tip koronovirüs ile mücadele ettiğimiz şu günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hem şehrimizi salgından korumak için gerekli tedbir ve önemleri alıyor hem de diğer çalışmalarımızı yerine getiriyoruz. Kıyı ve plak temizliğine büyük önem veriyoruz. Bu önem sayesinde Tekirdağ'ın birçok plajına Mavi Bayrak ödülünü kazandırdık. Bu konudaki çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir." dedi.