BAŞKAN ALBAYRAK İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARIYLA ÇEVRİMİÇİ TOPLANTI YAPTI
30/03/2020 15:37:50
BAŞKAN ALBAYRAK İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARIYLA ÇEVRİMİÇİ TOPLANTI YAPTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanlarıyla Skype uygulaması üzerinden  çevrimiçi toplantı yaptı.

Covid 19 Salgınıyla mücadele kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

İnsan odaklı bir yönetim anlayışıyla, halk sağlığını korumak adına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkânlarının seferber edildiğini ifade eden Başkan Kadir Albayrak, Covid 19 Salgınıyla mücadele kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin koordinasyon içerisinde çalışmasının önemine dikkat çekti.

Covid 19 salgınına karşı mücadelede gelinen son durum hakkında bir değerlendirme yapan Başkan Kadir Albayrak ve ilçe belediye başkanları, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaları da masaya yatırdılar.