Başkan Albayrak: Şarköy İlçemize Hizmetlerimiz Devam Edecek
28/05/2020 17:02:46
Başkan Albayrak: Şarköy İlçemize Hizmetlerimiz Devam Edecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ıslah edilen Karadeğirmen ve Olukbaşı derelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada Şarköy ilçesindeki hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Başkan Kadir Albayrak'ın gerçekleştirdiği incelemelerde Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil ve Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Bayram da yer aldı.

Başkan Albayrak, Karadeğirmen ve Olukbaşı derelerinde gerçekleştirdiği incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Tekirdağ  Büyükşehir Belediyemizin ıslah etmiş olduğu Şarköy Karadeğirmen ve Olukbaşı derelerinin temizlenmesi, çevre düzenlemesi ve mavi bayraklı sahillerimizin kıyı düzenleme çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulunduk. Şarköy Belediye Başkanımız Alpay Var ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda İlçemize yapacağımız çalışmaların sözünü verdik." dedi.