Ergene 6. Sokak'ta Sıcak Asfalt Serim Çalışmaları Tamamlandı
12/06/2020 16:08:51
Ergene 6. Sokak'ta Sıcak Asfalt Serim Çalışmaları Tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi büyük önem verdiği yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Ergene ilçesindeki BSK sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ergene ilçesi Sağlık Mahallesi 6. Sokak'ta devam eden 5850 m2'lik BSK sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il genelinde yol yapım çalışmalarına devam edildiğini belirterek, "6. Sokak'ta gerçekleştirdiğimiz yol yapım çalışmamız Ergeneli vatandaşlarımıza hayırlı olsun," dedi.