TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
TEMEK Kursları Kaldığı Yerden Devam Ediyor
15/06/2020 15:22:51
TEMEK Kursları Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Dünyada hızla yayılan Koronavirüs (KOVİD-19) salgını nedeniyle 14 Mart 2020 tarihinde ara verilen TEMEK kursları, 15 Haziran 2020 tarihinden itibaren kaldığı yerden devam ediyor.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve El Sanatları Teknolojisi, Müzik ve Gösteri Sanatları ve Yabancı Diller gibi alanlarla eğitim verilen TEMEK kurslarına KOVİD-19 salgınına karşı alınan önemler kapsamında ara verilmişti. Kurslar 15 Haziran itibari ile kaldığı yerden devam ediyor. TEMEK kurslarında maske kullanılması, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması zorunlu olacak. Ayrıca kursların yapılacağı kurs merkezleri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekiplerince düzenli olarak dezenfekte edilecek.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TEMEK kurslarının vatandaşlara meslek edindirme amacıyla hayata geçirildiğini belirterek, "Büyükşehir Belediyesi olarak aldığımız önlemler kapsamında TEMEK kurslarına ara vermiştik. 15 Haziran itibari ile kursiyerlerimiz eğitimlerine kaldıkları yerden devam ediyorlar." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.