Tekirdağ Şehidini Uğurladı
10/07/2020 16:16:59
Tekirdağ Şehidini Uğurladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde patlayıcıların intikalleri esnasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil Tuna Akgöz'ün Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleşen cenaze törenine katıldı.

Şehidin naaşı, İlçe Müftüsü Ayhan Okur'un kıldırdığı cenaze namazının ardından Eski Şehir Mezarlığı'nda bulunan Şehitliğe defnedildi.

Cenaze töreninin ardından açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

Şehit Halil Tuna Akgöz'ün cenaze törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.