TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Çorlu'da Mahalle Muhtarları ile Bir Araya Geldi
15/09/2020 14:32:34
Başkan Albayrak, Çorlu'da Mahalle Muhtarları ile Bir Araya Geldi

İlçelerde gerçekleştirdiği Mahalle Muhtarları ile buluşmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ilçesine bağlı Önerler, Muhittin, Reşadiye, Şeyhsinan ve Cumhuriyet mahalle muhtaları ile bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak, Çorlu ilçesine bağlı Önerler Mahallesi Muhtarı Yusuf Yıldırım, Muhittin Mahallesi Muhtarı Zöhrecan Gözaydım, Reşadiye Mahallesi Muhtarı Yelda Tuncer, Şeyhsinan Mahallesi Muhtarı Salim Sarıer ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fatma Ayaz ile bir araya gelerek, Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal mahallelerde gerçekleştireceği çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanları da yer aldı.

Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin mahallelerde gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında muhtarlarla görüş alışverişinde bulunduklarını belirteren Başkan Albayrak, "Muhtarlarımızın, mahalleleri hakkındaki talep ve önerilerini dinledik. Bizler şehrimiz ve vatandaşlarımız için daima kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmaya devam edeceğiz"dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.