Kapaklı'da Sathi Kaplama Yol Yapım Çalışması Tamamlandı
17/09/2020 15:08:28
Kapaklı'da Sathi Kaplama Yol Yapım Çalışması Tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2020 Faliyet Programı kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Kapaklı ilçesinin Barış Manço Bulvarı ile Nasreddin Hoca Caddesi'nde başlatılan 16 bin 875 metrekarelik sathi kaplama tamamlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, "Kapaklı ilçemizde yapımını tamamladığımız sathi kaplama yol yapım çalışmamızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.