TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Mahalle Muhtarları Toplantılarına Devam Ediyor
24/09/2020 15:03:29
Başkan Albayrak Mahalle Muhtarları Toplantılarına Devam Ediyor

 Mahalle Muhtarları ile buluşmaya devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı ilçesine bağlı Aşağısevindikli, Çevrimkaya, Hanoğlu, Kepenekli, Müsellim, Yukarısevindikli ve Yurtbekler mahallelerinin muhtarları ile bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak, Muratlı ilçesine bağlı Aşasevindikli Mahalle Muhtarı Atagün Topçu, Çevrimkaya Mahalle Muhtarı Şükrü Özer, Hanoğlu Mahalle Muhtarı Turgay Güngör, Müsellim Mahalle Muhtarı İbrahim Yıldız, Yukarısevindikli Mahalle Muhtarı Oktay Deniz ve Yurtbekler Mahalle Muhtarı Ekrem Fırtın ile bir araya gelerek, Büyükşehir Belediyesinin kırsal mahallelerde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz de yer aldı.

"KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Mahalle Muhtarları ile her zaman diyalog halinde olduklarını belirten Başkan Albayrak, "Mahalle muhtarlarımız ile Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin  mahallelerimizde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımızın talep, öneri ve ihtiyaçlarını dinledik. Bizler şehrimiz ve vatandaşlarımız için daima kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.