TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Hayrabolu'da Mahalle Muhtarları İle Buluştu
05/10/2020 16:31:10
Başkan Albayrak Hayrabolu'da Mahalle Muhtarları İle Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il genelinde vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını belirlemek üzere gerçekleştirdiği `Mahalle Muhtarları Toplantıları'na Hayrabolu ilçesinde devam etti.

Başkan Kadir Albayrak, Hayrabolu ilçesine bağlı Ataköy, Avluobası, Aydınlar, Umurça, Buzağcı, Büyükkarakarlı, Cambazdere, Canhıdır, Çene, Çerkezmüsellim, Dambaslar, Danişment, Fahrioğlu, Hasköy, Kadriye ve Karababa mahalle muhtarları ile bir araya geldi. TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanlarının da yer aldığı toplantıda Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından ilçede gerçekleştirilecek çalışmalar ile ilgili muhtarlara bilgi verildi. Muhtarların talep ve önerileri dinlendi.

"HALKIMIZ İÇİN HİZMET VE PROJEYE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Tekirdağ halkı için hizmet ve proje üretmeye devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak mahalle muhtarlarımıza büyük önem veriyoruz. Projelerimizi hayata geçirirken kendileri ile devamlı iletişim halindeyiz. Her şey Tekirdağ ve Tekirdağlı vatandaşlarımız için" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.