2 Kasım Muratlı'nın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun
02/11/2020 08:12:34
2 Kasım Muratlı'nın Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2 Kasım Muratlı'nın Kurtuluş Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Güzel ilçemiz Muratlı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yurdumuzu elimizden almak isteyen düşman ordularının, Kurtuluş Savaşı'nda milletimizin destansı mücadelesi sonucunda yenilgiye uğratılması işgal altındaki şehirlerimizin kurtarılmasını sağlamıştır. 2 Kasım 1922 tarihinde Muratlı ilçemizde düşman işgali sona ermiştir. Bu önemli tarihi gün, Muratlı'nın Kurtuluş Bayramıdır.

Vatanımızı korumak, Cumhuriyet'imizi yüceltmek ve Atatürk'ün mirasını yaşatmak bizlere düşen en büyük görevdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı