Muratlı Şehir Merkezi ile Çevre Yolu Bağlantı Yolu Arası BSK Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarımız Tamamlandı.
26/11/2020 14:26:04

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Ekiplerince, Muratlı İlçemizin, Şehir Merkezi ile Çevre Yolu Bağlantısı Arası Başlattığımız BSK Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarımız Tamamlandı. Toplamda 30.000 M2 Uzunluğunda Olup, 6000 Ton Bsk SICAK Asfalt Serim Gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Muratlı İlçemizin Şehir Merkezinde Yapımını Sürdürdüğümüz  Baskı Beton Kaldırım ve Kavşak Yapım Çalışmalarımız Devam etmektedir.