NKÜ 2014-2015 Akademik Yılı Törenle Açıldı
24/09/2014 14:18:42
NKÜ 2014-2015 Akademik Yılı Törenle Açıldı

Namık Kemal Üniversitesi 2014-2015 Akademik Yılı açılış töreni Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
NKÜ Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen açılış törenine Bakan Işık’ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, akademisyenler, diğer protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı. Bakan Işık konuşmasında, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin 2006 yılında kurulan üniversiteler arasında en iyi gelişim gösterenler üniversitelerden biri olduğunu söyledi.