Başkan Albayrak Çınarlıspor'u Yenen Tekirdağspor Yönetici ve Futbolcularını Kutladı
19/10/2014 17:40:31
Başkan Albayrak  Çınarlıspor'u Yenen Tekirdağspor Yönetici ve Futbolcularını Kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber Bölgesel Amatör Ligi 11. Grupta mücadele eden Tekirdağspor’un   Çınarlıspor ile oynadığı  maçını izledi. Namık Kemal Stadyumunda oynanan maçı 2-0’lık skorla kazanan Tekirdağspor şampiyonluk umutlarını korudu.  Başarısından dolayı Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu ile yöneticilerini ve futbolcularını kutlayan Başkan Kadir Albayrak oynanan futboldan çok memnun kaldığını söyledi. Taraftarların sevgi gösterisine de el sallayarak karşılık veren Albayrak taraftarların takımlarına verdiği destek için de teşekkür etti.