Başkan Albayrak, Halk Gününde Vatandaşları Dinledi
24/10/2014 12:23:19
Başkan Albayrak, Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça halkla iç içe olmaya özen gösteren ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Albayrak, Başkanlık makamında kendisini ziyaret gelen, istek ve sıkıntılarını iletmek isteyen vatandaşları Halk Günü’nde kabul etti.

Başkanlık makamında gelen tüm vatandaşlarla görüştüğünü ve kimseyi geri çevirmediğini belirten Başkan Albayrak, “Biz halkımız teveccühü ile bu göreve geldik. Bize gelen vatandaşlarımız için böyle bir halk günü düzenledik. Ziyaretime gelen, istek ve sıkıntılarımı iletmek isteyen tüm vatandaşlarımızla görüştüm. Elimizden gelen bir şey söz konusu ise derhal yapıyorum. Bizim hizmet anlayışımızın temelinde insan var. İnsan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışıyoruz. Dolayısıyla fırsat bulduğum her an da gerek makamım da gerekse de dışarıda her zaman halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz “dedi.