Başkan Albayrak, Soylu Mahallesi'ni Ziyaret Etti
24/10/2014 17:03:39
Başkan Albayrak, Soylu Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve TESKİ Daire Başkanları ile birlikte Soylu Mahallesi’ni ziyaret etti.

Soylu Mahallesi’nde davul zurna ile karşılanan Başkan Albayrak, askere gidecekler gençlerle de bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve kendilerine hayırlı teskereler temennisinde bulundu. Soylu’ya daha önce de birçok kez geldiğini belirterek, bundan sonra da sık sık geleceğini, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm mahallelere hizmet yağmurunu ulaştıracaklarını söyledi.