Başkan Albayrak, Selden Etkilenen Saray'ın Güngörmez ve Bahçedere Mahallelerinde İncelemelerde Bulundu
25/10/2014 18:06:13

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen selden etkilenen Saray’ın Güngörmez ve Bahçedere Mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile birlikte Güngörmez ve Bahçedere Mahallelerini gezen Başkan Albayrak, “Aşırı yağışlardan dolayı oluşan sel Güngörmez ve Bahçedere Mahallelerimizde bazı sıkıntıları neden oldu. Vatandaşlarımızın oluşan olumsuz durumdan en az şekilde etkilenmesi için gerekli incelemelerimizi yaptık. Konuya hakim bürokratlarımız ile birlikte selden etkilenen bölgelerin değerlendirmesini yaptık. Mahalle sakinlerimiz ile görüştük. Hasarların giderilmesini sağlamak ve aşırı yağışlarda olumsuz durumun yaşanmasını önlemek amacıyla gerekli tedbirleri alacağız. Selden etkilenen vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.