Büyükşehir Belediyesi İlçeleri Bayraklarla Donattı
28/10/2014 12:03:31
Büyükşehir Belediyesi İlçeleri Bayraklarla Donattı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 91. Yıldönümü dolayısıyla Şarköy, Malkara, Hayrabolu, Muratlı, Saray ve Marmara Ereğlisi İlçelerini Atatürk ve Türk Bayrakları ile donattı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipleri tarafından 6 ilçede toplam 12 Bin Metre Atatürk ve Türk Bayrağı asıldı. İlçe merkezleri, meydanlar ve ana caddeler bayraklarla donatılırken, halkın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi coşkusu bir kat daha arttı. Cumhuriyetin 91. Yılını büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ halkı ile birlikte Cumhuriyetimizin 91. Yılını büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. İlçelerimizi de bayraklarla donatarak Cumhuriyet coşkusunu bir kat daha artırmayı hedefledik. 6 ilçemizde toplam 12 Bin Metre Atatürk ve Türk Bayrağı meydanlara ve caddelere asıldı. Tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” dedi.