Trakya Gazeteciler Birliği Dernek Binası Yeni Yerinde Hizmete Girdi
29/10/2014 15:52:32
Trakya Gazeteciler Birliği Dernek Binası Yeni Yerinde Hizmete Girdi

Trakya Gazeteciler Birliğinin yeni dernek binası Perakendeci halinde muhteşem bir açılışla hizmete girdi. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın yanısıra Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu,  CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, eski Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç  ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan dernek başkanı Naci Akyazı derneğin açılmasında katkıları bulunan herkese teşekkür etti. Katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara plaket verilen açılışta kurdeleyi diğer protokol üyeleriyle beraber kesen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak dernek binasının hayırlı olmasını diledi.