TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Pazar Mesaisinde Sağlamtaş ve Beyoğlu Mahallelerini Ziyaret Etti
14/12/2014 13:28:42
Başkan Albayrak, Pazar Mesaisinde Sağlamtaş ve Beyoğlu Mahallelerini Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yorulmak bilmeden hafta içi hafta sonu demeden köyleri ve beldeleri ziyaret etmeye, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Sağlamtaş ve Beyoğlu Mahallelerini ziyaret eden Başkan Albayrak, vatandaşlarla bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin isteklerini ve sıkıntılarını not eden Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tüm mahallelere hizmet götürecek güce ve kapasiteye sahiptir. 2015 yılı ile birlikte hizmet yağmuru başlayacak ancak biz göreve geldiğimizden bu yana vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam ediyoruz. Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça, hizmet felsefemizin temelini oluşturan insanlarımızla bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim önceliğimiz. Köy kent ayrımı gözetmeden her yere her bölgeye, ilimi<in en ücra köşesine kadar  hizmetlerimizi götüreceğiz. 5 yılın sonunda kazanan halkımız olacak, kazanan Tekirdağ olacak" dedi.

Sağlamtaş ve Beyoğlu sakinleri de Başkan Albayrak'a isteklerini ilettiler ve ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.