Başkan Albayrak CHP Çerkezköy İlçe Binasının Açılışını Yaptı
04/02/2015 11:03:35
Başkan Albayrak CHP Çerkezköy İlçe Binasının Açılışını Yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışına katıldı. Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'nün yanısıra, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP İl Başkanı Şeref Çetin ile İlçe Belediye Başkanları, CHP İlçe Başkanları partililer ve vatandaşların ilgi gösterdiği açılışta konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Büyükşehir Belediyesinin  yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi ve yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi. Başkan Albayrak açılış kurdelesini diğer yetkililerle beraber kesti.