TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Çorlu'da Kadın Danışma Merkezi Açıldı
Çorlu'da Kadın Danışma Merkezi Açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nin açılış töreni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününde, Çorlu ilçesinde geniş çaplı bir katılımla yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Danışmanlar Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin'in de katıldığı törende açılış kurdelesi Başkan Albayrak tarafından kesildi.

Açılış töreninde konuşan Başkan Albayrak, "Değerli Çorlulu hemşerilerim ve çok değerli vatandaşlarım, Kadın Danışma Merkezi açılış törenimize hoş geldiniz diyor, sizleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanınız olarak sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bu anlamlı günde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezimizin açılışını Çorlu ilçemizde hep birlikte yapıyoruz. Bugün ilk açılışımızı Çerkezköy ilçemizde gerçekleştirdik ve ikinci merkezimizi sizlerin huzurunda açıyoruz. Bu mutlu ve onurlu günde sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı büyük bir sevinç ve mutluluk duyuyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Kadın Danışma Merkezimizin Çorlu ilçemiz ve siz değerli vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Başkan Albayrak açılış töreninin ardından, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile birlikte yeni açılan Kadın Danışma Merkezi binasını inceledi ve ardından Kadın Dayanışma Merkezi üyeleri ile görüşerek değerlendirmede bulundu.

Güncel Haberler