TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Çerkezköy'de Kadın Danışma Merkezinin Açılışı Yapıldı
Çerkezköy'de Kadın Danışma Merkezinin Açılışı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü münasebetiyle bulunduğu Çerkezköy ilçesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nin açılış törenine katıldı.

Başkan Albayrak açılışta yaptığı konuşmada, "Çok değerli Çerkezköy halkı ve değerli vatandaşlarım Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanınız olarak hepinize hoş geldiniz diyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.  Bu anlamlı günde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezimizin açılışını birlikte yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak en önemli hedeflerimizden biri de ilçelerimize Kadın Danışma Merkezleri kazandırmaktı. Amacımız kadınlarımızın sorunlarına kalıcı ve bilimsel çözümler üretebilmek. Bugün de Çerkezköy, Çorlu ve Süleymanpaşa olmak üzere 3 merkezimizi, değerli kadın vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.  Artık, karşılaşılabilecek en ufak herhangi bir zorlukta bile başvurabilecek, güven duygusu hissedilebilecek danışma merkezlerimiz var. Bu mutlu ve onurlu günde sizlere bu hizmeti sunuyor olmaktan ve aranızda bulunmaktan dolayı duyduğum sevinci belirtmek istiyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Kadın Danışma Merkezlerimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da yaptığı konuşmasında, Kadın Danışma Merkezinin Çerkezköy ilçesi ve kadın vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını dilerken, katkı ve desteklerinden ötürü Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkürlerini iletti.

Açılış kurdelesini Başkan Albayrak keserken, beraberinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyeleri hazır bulundu.

Başkan Albayrak açılış töreninin ardından, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile birlikte yeni açılan Kadın Danışma Merkezi üyeleri ile bir araya gelerek değerlendirmede bulundu. 

Güncel Haberler