Başkan Albayrak'a Farkındalık İçin Mavi Kurdele

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen 2 Nisan Türkiye'de ve tüm dünyada Otizm Farkındalık Günü'nde, otizme dikkat çekmek amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka'ya, Daire Başkanlarına ve belediye personellerine mavi kurdele takıldı.

Otizmin kamuoyunda bilinirliğinin artırılması için herkesin el ele vermesi gerektiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak son yıllarda görülme oranı çok büyük bir hızla artan Otizmin tek çaresinin erken tanı ve eğitim olduğunu söyledi.

Yapılan bu farkındalık etkinliğinin son derece önemli olduğunu söyleyen Albayrak, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz'a ve Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.