Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gençleri Ağırladı

ekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Gençlik ve Eğitim Kampı düzenleyerek gençleri misafir etti.

6-7-8 Mayıs tarihleri arasında Tekirdağ Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde düzenlenen kampa farklı üniversitelerde sosyal hizmet bölümü eğitimi alan öğrenciler katıldı. Yerel yönetimler arasında sosyal hizmet uygulamalarını büyük önem gösteren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Gençlik ve Eğitim Kampı öğrencilerin yanı sıra çok sayıda eğitimcide katılarak destek verdi.

Sosyal hizmet ulusal gençlik ve eğitim kampına ev sahipliği yapan organizasyonun açılış konuşmasını kamp organizatörü Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencisi Yılma Gümüş yaptı. Gümüş kampın verimli geçeceğini söyleyerek organizasyona ev sahipliği yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a ve emeği geçen herkes teşekkür etti. Katılım sağlayan eğitmenlere de teşekkür eden Gümüş, öğrencilere üç gün sürecek kampta eğitimin ve Tekirdağ'ın keyfini çıkarmalarını söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Gençlik ve Eğitim Kampı 8 Mayıs 2016 Pazar günün kadar devam edecek.