Başkan Albayrak Engelliler Haftası Programına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Engelliler Haftası nedeniyle Valilik Önünde çelenk koyma törenine katıldı.

Vali Yardımcısı  Aydın Tetikoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve diğer yetkililerle vatandaşların da hazır bulunduğu törende Atatürk Anıtına çelenkler konuldu ve  Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz tarafından günün anlam ve önemini  belirten konuşma yapıldı.

Sevgi yürüyüşüne katılan Albayrak tüm engellilerin haftasını kutladı ve engellilere her zaman destek vereceklerini söyledi. Hafta nedeniyle Sosyal Politikalar Aile Müdürlüğünden bir görevli, Başkan Albayrak'a çiçek verdi.  Ziçev Tekirdağ Şubesi yetkili ve öğrencileri de Başkan Albayrak'ı ziyaret ederek fotoğraf hediye ettiler.