Sakata Geldik Stand-Up Gösterisine Büyük İlgi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası nedeniyle "Sakata Geldik" isimli tek kişilik gösterisini Tekirdağlılarla buluşturdu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen stand-up gösterisine çok sayıda vatandaş  katıldı. Yüzlerce Tekirdağlı Yılmaz İçöz Sahnesini doldurarak eğlenceli dakikalar yaşadı.

MALKARA VE ŞARKÖY'DEKİ GÖSTERİYE YOĞUN İLGİ

Malkara Kültür Sarayı ve Şarköy Kültür Merkezinde de düzenlenen gösteri vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazandı. Yoğun ilginin olduğu stand-up gösterisi ayakta alkışlandı.

Gösterinin başından sonuna kadar salonu kahkahaların eksik olmadığı oyundan Tekirdağlılar memnun ayrıldı. Oyun sonunda Tek Park Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı  sanatçıya gösterdiği üstün performanstan dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.