Ramazan Paketleri Vatandaşın Yüzünü Güldürdü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlar için erzak paketi hazırladı.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan paketler 11 ilçe kapsamında dağıtılmaya başlandı. İlçe belediyeleri ve mahalle muhtarları ile irtibata geçilip ihtiyaç sahibi vatandaşlar belirlenerek erzak paketleri teslim edilmeye başlandı.

Yardım paketleri ile ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanlarında olacaklarını belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, "Birlik ve beraberliğin en çok hissedildiği mübarek Ramazan ayında daha mutlu iftar sofralarının kurulması için her sene olduğu gibi bu sene de bir çalışma başlattık. Muhtarlarımızla belirlediğimiz ailelerimize bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği erzak paketleri hazırladık. 11 ilçe kapsamında yürütülen çalışmada personellerimiz hızla paketleri dağıtmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Kurban Bayramı ve Yılbaşı öncesi de hazırlayacağımız paketlerle ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmaya devam edeceğiz." dedi. Ramazan paketlerini alan aileler ise Başkan Albayrak ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.