Başkan Albayrak Çorlu'da Asfalt Çalışmalarını İnceledi
06/11/2016 15:16:27
Başkan Albayrak Çorlu'da Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile beraber  Çorlu'da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci'nin de eşlik ettiği incelemelerde Tekirdağ ve Kumyol  Caddesindeki asfaltlama çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Başkan Albayrak vatandaşlarla sohbet etti ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Başkan Albayrak Çorlu ilçesinin de Büyükşehir Belediyesinden gereken hizmetleri almaya devam ettiğini belirtti.