Ergene, Velimeşe, Karamehmet Arası Düşey İşaretleme, Yenileme ve Bakım Onarım Çalışmaları
19/11/2016 11:13:31

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Ergene, Velimeşe, Karamehmet arasında düşey işaretleme, trafik işaret levhalarının yenilenmesi ile bakım onarım ve imalar çalışmalarını sürdürüyor.

Ulaşım Dairesi ekiplerinin Tekirdağ il genelinde yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram, "Ekplerimiz kendi görev alanları ile ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerimiz de il genelinde acil ihtiyaç olan yerler başta olmak üzere yollarda yatay ve düşey işaretleme çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yenileme, bakım, onarım ve imalat çalışmalarına da devam ediyor. Ergene'de de bu çalışmalar sürüyor" dedi.