Meclis Üyelerine Ziyaret
14/08/2017 13:48:22
Meclis Üyelerine Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı İlçesinde biz dizi ziyaret gerçekleştirdi ve çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak, ziyaretler kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Meclis Üyeleri Varol Türel, İsa Kunt ve Salih Dönmez'i ziyaret etti. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Cumhuriyet Halk Partisi Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk'ün de bulunduğu ziyarette, Muratlı ilçesi ve il genelinde sürdürülen, hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar değerlendirildi. Muratlı İlçesindeki çalışmalar ile ilgili bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.