TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak'tan Mehmetçiklere Destek
22/03/2018 14:02:49
Başkan Albayrak'tan Mehmetçiklere Destek

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Zeytindalı Harekatında görev yapan Mehmetçiklere destek olmak amacıyla Gaziantep'e gitti.

Sınır güvenliğini sağlayan askerlere moral vermek amacıyla ilçe belediye başkanları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile birlikte Gaziantep'e giden Başkan Kadir Albayrak, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti.

İlçe Belediye Başkanları ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile birlikte bir önceki dönem Tekirdağ Valiliği görevinde bulunmuş olan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, sürdürülen çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Albayrak, "İlçe belediye başkanlarımız ile birlikte kahraman askerlerimize moral ve destek vermek amacıyla Gaziantep'e geldik. Sınırımızda güvenliği elinde bulunduran askeri güçlerimizi de ziyaret edeceğiz. Kahraman askerlerimize tüm Tekirdağ halkının selamını getirdik. Emperyalist güçler tarafından desteklenen bölücü terör örgütüne ağır bir darbe vuran Türk Silahlı Kuvvetleri'ni kutluyor, vatanımız uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor ve kahraman Mehmetçiklerimizin sağ salim ailelerine kavuşmalarını temenni ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Vali Yerlikaya, ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak ve beraberindeki heyete ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.