Büyükşehir Belediyesinden İlk Yardım Eğitimi
23/07/2018 14:23:08
Büyükşehir Belediyesinden İlk Yardım Eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ilk yardım eğitimi düzenlendi.

Şarköy ilçesine bağlı Eriklice Mahallesinde gerçekleşen ve 17 Mahallede uygulanacak olan eğitime, çok sayıda Erikliceli vatandaş katıldı. Düzenlenen eğitime, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin ve Dr. İpek Elif Atayman katıldı.

Eğitimde konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kurulalı dört sene üç ay oldu. Kurucu Belediye Başkanı olarak bugüne kadar birçok çalışmamız oldu. Alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiğimiz ilk dönemlerin ardından artık sosyal ve kültürel faaliyetlere de başladık. 17 mahallemizde bu eğitimleri vereceğiz. Hepimizin başına gelebilecek durumlar için il yardım eğitimi almak hayat kurtarıcı olacaktır. İlk yardıma ihtiyaç duymayacağımız günler temennisi ile güzel sağlıklı günler diliyorum" dedi. Arel Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Psikolog Dr. Pervin Tunç katılımcılara bilgiler verdi.