Başkan Albayrak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Bir Araya Geldi
05/12/2018 13:09:21
Başkan Albayrak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin bakanlıklarda olan çalışmalarını takip etmek ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin grup toplantısına katılmak amacıyla bulunduğu Ankara'da, CHP Genel Merkezi'ni de ziyaret ederek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak, ziyarette Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Büyükşehir Belediyesi'nin Tekirdağ genelinde devam eden ve tamamlanan yatırımları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Kadir Albayrak'a çalışmalarında başarılar dilerken, Başkan Albayrak da Kılıçdaroğlu'na ilgisinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun da yer aldı.