TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Yatırım Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
10/05/2019 14:35:22
Yatırım Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi'nde düzenlenen yatırım ve hizmet değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi'nin uyumlu bir şekilde çalışacağına vurgu yapıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi yöneticileri yer aldı.

Toplantıda devam eden ve tamamlanan altyapı ile üstyapı çalışmaları hakkında değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca, Süleymanpaşa ilçesi için planlanan projeler ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

"Her Şey Kıymetli Halkımız İçin"

Toplantı hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi olarak, ilçemiz için planlı programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Faaliyetlerimizi Süleymanpaşa Belediyesi'yle uyumlu ve koordineli bir biçimde yapacağız. Kısa süre içerisinde devam eden çalışmalarımızı tamamlayıp ilçemiz için planladığımız projelerimizi faaliyete sokacağız. Her şey kıymetli halkımız için" ifadelerini kullandı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.