Başkan Kadir Albayrak'ın Anneler Günü Mesajı
11/05/2019 20:36:33
Başkan Kadir Albayrak'ın Anneler Günü Mesajı

Annelik, eşsiz bir sevgiye ve fedakârlığa dayanan, anlatmak için kelimelerin kifayetsiz kaldığı, en yüce duygulardan biridir.

Bizleri dünyaya getiren, sonsuz emeklerle yetiştiren, hayata hazırlayan, geleceğimizi şekillendiren ve topluma kazandıran annelerimiz, insanlığın en kutsal görevlerinden birini yerine getirmektedirler.

Yaşamlarımızdaki en değerli hazinemiz olan annelerimiz, mutlulukların en büyüğüne, sevgi ve vefanın en yücesini hak etmektedir. Onlara layık evlatlar olmak, iyi ve topluma faydalı bireyler haline gelmek, hayat yolunda gurur duyacakları başarılar elde etmek, bizlere düşen en önemli görevdir.

Koşulsuz sevgi, şefkat ve fedakârlıklarıyla her zaman yanımızda olan annelerimizin, bu özel ve anlamlı gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı