CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve Grup Başkan Vekili Engin Özkoç'tan Ziyaret
30/05/2019 14:24:06

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ve Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Tekirdağ İlçe belediye başkanları da yer aldı. Başkan Kadir Albayrak, Tuncay Özkan ve Engin Özkoç'a kendilerini Tekirdağ'da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, Karacakılavuz el dokuması hediye etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Özkan ve Grup Başkan Vekili Özkoç da Başkan Kadir Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi.