Başkan Albayrak Yavuz Mahallesi'ndeki Altyapı Çalışmalarını İnceledi
13/10/2019 19:40:52
Başkan Albayrak Yavuz Mahallesi'ndeki Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Yavuz Mahallesi Tintinpınar Caddesi üzerinde TESKİ tarafından sürdürülen içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

TESKİ tarafından Tintinpınar Caddesi üzerinde geçtiğimiz günlerde başlatılan içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Başkan Kadir Albayrak da devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek gelinen son durum hakkında inşaat çalışmalarında görevli personelden bilgi aldı.

Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Kadir Albayrak, yürütülen altyapı çalışması hakkında yaptığı açıklamada, "Süleymanpaşa ilçemize bağlı Yavuz Mahallemizin Tintinpınar Caddesi'nde TESKİ tarafından yapımı devam eden yağmur suyu içme suyu ve kanalizasyon hattı inşaat çalışmalarını inceledik. İnşaat çalışmalarında görevli personele iyi çalışmalar diledik. Yapılan hizmetin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.